Warmte van Ennatuurlijk

We stellen steeds hogere eisen aan comfort. Maar we willen ook het milieu zo min mogelijk belasten. Dat kan. Met duurzamere, energiezuinige en betrouwbare warmte van Ennatuurlijk.

Warmtebron_eindgebruiker_warmte_Ennatuurlijk_0.jpg

 

Meestal verwarmt een cv-ketel op aardgas de ruimtes in een woning en het kraanwater. In uw woning is dat anders. Die is aangesloten op een warmtenet van Ennatuurlijk. Dat betekent dat uw warmte op een centrale locatie op een energiezuinige, duurzamere en betrouwbare manier wordt opgewekt. Bijvoorbeeld door verbranding van biomassa, zoals in Zeewolde. Daar verwarmen Lisette en Philène hun huis met warmte die ontstaat bij verbranding van onder meer de mest van de koeien van boer Gert-Jan. Hierdoor hebben we minder aardgas nodig en vermindert de uitstoot van broeikasgassen (zoals CO2). En dat is beter voor het milieu. Door een doordacht leidingstelsel onder de grond wordt de warmte (warm water) naar de verschillende woningen in uw wijk gebracht. Daarmee heeft u alle comfort in huis en draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Voordelen van warmte van Ennatuurlijk

Icon_Comfortabel_Ennatuurlijk.jpg

Comfortabel
Warm water voor de radiatoren en vloerverwarming is altijd direct beschikbaar. Het warm kraanwater dat u gebruikt, heeft bovendien altijd de juiste temperatuur. Kortom: comfort!

Icon_Veiligheid_Ennatuurlijk.jpg

Veilig
Het verwarmingssysteem is een veilig systeem. Er lopen namelijk geen gasleidingen door uw woning. De warmte-installatie en -leidingen voldoen bovendien aan de hoogste veiligheidseisen. Ook wordt het wijkverwarmingssysteem 24 uur per dag op afstand bewaakt en worden storingen zo snel mogelijk verholpen.

Icon_Ruimtebesparing_Ennatuurlijk.jpg

Ruimtebesparing
De afleverset in uw meterkast of berging is veel kleiner dan een cv-ketel. Maakt u gebruik van warmtekostenverdeling? Dan bevinden de radiatormeters zich op de radiatoren in uw woning. Het systeem neemt verder geen plaats in beslag in bijvoorbeeld uw meterkast of berging. Bovendien is er voor beide systemen geen rookgasafvoerkanaal nodig. U bespaart dus ruimte. 

Icon_Leveringszekerheid_Ennatuurlijk.jpg

Leveringszekerheid
Ennatuurlijk doet er alles aan om uw warmtelevering zo betrouwbaar mogelijk te laten verlopen. Komt er in de technische ruimte, het warmtedistributienet of in de afleverset toch een storing voor? Dan verhelpen wij die.

Icon_Duurzaam_Ennatuurlijk.jpg

Duurzaam
Met het verwarmingssysteem in uw woning stoot u minder broeikasgassen (CO₂) uit dan met een aardgasgestookte cv-ketel. Ook gebruikt Ennatuurlijk duurzamere brandstoffen. Dat is beter voor het milieu, nu en in de toekomst.